Yıldırım: Eğer mahkeme karar verirse...

Trabzonspor'un 2010-11 sezonunda şampiyonluk kupasını çalan ve şikeden ceza yiyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bir televizyon programında Trabzon halkına seslendi.   Hala şike davasının kapandığını savunan şikeci Fenerbahçe'nin Trabzonspor'un en yakın

Yıldırım: Eğer mahkeme karar verirse...
Trabzonspor'un 2010-11 sezonunda şampiyonluk kupasını çalan ve şikeden ceza yiyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bir televizyon programında Trabzon halkına seslendi.
 
Hala şike davasının kapandığını savunan şikeci Fenerbahçe'nin Trabzonspor'un en yakın dostu olduğunu söyledi. Yıldırım ayrıca mahkemenin karar vermesi halinde Trabzonspor'a kupanın verileceğini belirtti
 
İşte Aziz Yıldırım’ın o sözler:
 
”Trabzon’da benim dostlarım da var. Geçmişte onlara hep yardımcı oldum. Bize suçlamaların çoğunu bütün kulüplerde görebiliriz. İcraat yoktur. Trabzon ile 2011 yılında oynayarak şampiyonluğu kaçırdık. Ordakilerin hepsi dostumuzdu.
 
Türkiye’de Fenerbahçe’ye karşı Galatasaray ve Trabzonspor taraftarları her yere yazdılar, çizdiler. UEFA’ya CAS’a… Bu dava şike davası olarak bitmiştir, şike olmadığı söylenmiştir. Esas olan Trabzon’un kendi özüne dönüp, sportif mücadelesini yapması. Kulübün gelir-gider dengelerini yapıp geleceklerini kurmaları gerekir. Fenerbahçe’yle mücadele onlara bir şey kazandırmaz.
 
Trabzon halkı da bilsin. Fenerbahçe Türkiye’de onların en çok dostu olan insanların olduğu bir camiadır. Oradan gelenler ve bizler onlarla iç içeyiz. Ama arada bazı insanlar kendi menfaatleri için iki camiayı karşı karşıya getirmişlerdir. Eğer mahkeme bizim aleyhimize karar verirse, o zaman Trabzon halkı haklıdır. Şu anda mücadele yapmıyorlar, karalama yapıyorlar ama mahkeme karar verirse, herkes onlara kupayı sunar. Mahkemeyi beklesinler…”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler