Yıldırım Demirören'e tepki!

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da, futbol şube sorumlusu Nihat Kırmızı, "Adaleti dağıtması gereken kişiler kantarın topuzunu kaçırıyorsa, artık oralarda işi yoktur" dedi.Kulüpten yapılan yazılı açıklamada görüşlerine yer verilen Nihat Kırmızı, dün

Yıldırım Demirören'e tepki!

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da, futbol şube sorumlusu Nihat Kırmızı, "Adaleti dağıtması gereken kişiler kantarın topuzunu kaçırıyorsa, artık oralarda işi yoktur" dedi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada görüşlerine yer verilen Nihat Kırmızı, dün deplasmanda oynanan Adana Demirspor maçı öncesi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'in Adana ekibine açıkça destek verdiğini savundu.

Demirören'in, Adana Demirspor'un şampiyon olmasını istediğini öne süren Kırmızı, Şanlıurfaspor camiası olarak kritik maç öncesi yapılan açıklamayı doğru bulmadıklarını aktardı.

Kırmızı, hakkıyla kazanan her takımı ayakta alkışlayacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu kadar açık destek verilmesi yapılan ayrımcılığın ve takım kayırmanın ispatıdır. Her takıma eşit mesafede olması gereken TFF'nin 1 numaralı isminin Adana Demirspor forması giyip neredeyse üç puan ve şampiyonluk sözü vermesinin yorumunu Türk futbol kamuoyuna bırakıyoruz. Her şeye rağmen biz son maçın son düdüğü çalana kadar şampiyonluk iddiamızı sürdüreceğiz. Adaleti dağıtması gereken kişiler kantarın topuzunu kaçırıyorsa, artık oralarda işi yoktur. Biz, kim hakkıyla şampiyon olursa ayakta alkışlayacağız. Kim birilerinin ittirmesiyle başarıyı yakalamaya çalışırsa da bununla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Çocuklarımızın geleceği için el birliğiyle temiz futbola ulaşacağız, kirli elleri de hep beraber Türk futbolundan temizleyeceğiz."

TFF Başkanı Demirören'in, "Adana'dan bir takımı Süper Lig'de görmek istediği" şeklindeki beyanatı bazı medya organlarında yer almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler