Yıldıray'dan Madrid horonu

Bir süre önce aktif futbola veda ettiğini açıklayan eski milli oyuncu Yıldıray Baştürk dün akşam gerçekleşen muhteşem bir düğün töreniyle evlenirken, düğüne Avrupa'da adından en çok söz ettiren Türk futbolcuların akını yaşandı.Futbola Almanya´da başlayıp

Yıldıray'dan Madrid horonu

Bir süre önce aktif futbola veda ettiğini açıklayan eski milli oyuncu Yıldıray Baştürk dün akşam gerçekleşen muhteşem bir düğün töreniyle evlenirken, düğüne Avrupa'da adından en çok söz ettiren Türk futbolcuların akını yaşandı.

Futbola Almanya´da başlayıp ardından yıldızlaşarak Türk gençlerin adeta önünü açan Yıldıray Baştürk, dün akşam Düsseldorf Hilton Otel´de düzenlenen düğün töreniyle Gülcan Akın ile evlendi.Spor dünyasından ünlü isimlerin katıldığı düğünde Real Madrid´te forma giyen Mesut Özil, aynı şekilde Real Madrid´e transferleriyle günlerce konuşulan Nuri Şahin, Hamit Altıntop ve Eintracht Frankfurt´ta forma giyen Halil Altıntop, Union Berlin´de forma giyen Kenan Şahin ve Ümit Karan gibi isimler Yıldıray Baştürk´ü mutlu gününde yanlız bırakmadı.

Mutlulukları adeta yüzlerinden okunan Gülcan-Yıldıray çifti, salona girişleri sırasında yaklaşık beşyüz seçkin davetli tarafından ayakta alkışlandı.

Adeta göz kamaştıran düğün töreninde Yıldıray Baştürk´ün babası Muzaffer Baştürk, annesi Emir Baştürk, Ağabey´i Zevir Baştürk ve futbolcu yiğen Erdal Baştürk hazır bulundu.

Türk müzik grubunun müzikleriyle gerçekleşen düğünde Mesut Özil, Nuri Şahin ve Altıntop kardeşler Yıldıray Baştürk´le kol kola horon tepmekten geri kalmadı.

Gülcan-Yıldıray çiftinin adeta göz kamaştıran düğünü, seçgin davetlilerin katılımıyla sabah saatlerine kadar devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor