Yerlikaya yeniden mindere çıktı

Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, Avrupa Yıldızlar Güreş Şampiyonası'na hazırlanan Erkek Grekoromen Milli Takım ile antrenman yaptı."Asrın güreşçisi" Yerlikaya, Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'na hazırlanan Erkek Grekoromen Güreş Milli Takımı'

Yerlikaya yeniden mindere çıktı

Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, Avrupa Yıldızlar Güreş Şampiyonası'na hazırlanan Erkek Grekoromen Milli Takım ile antrenman yaptı.

"Asrın güreşçisi" Yerlikaya, Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'na hazırlanan Erkek Grekoromen Güreş Milli Takımı'nın İstanbul'daki kampını ziyaret etti. A Milli Grekoromen Güreş Milli Takım Teknik Direktörü Hakkı Başar ile Dünya ve Avrupa Şampiyonu güreşçi Rıza Kayaalp da Yerlikaya'ya eşlik etti.

Aktif spor hayatını bırakmasına rağmen güreşten kopamayan Yerlikaya, mindere çıkarak sporcularla güreşe tutuştu.

Sporcularla tek tek ilgilenen Yerlikaya, 6-11 Mayıs tarihlerinde Bulgaristan'ın Samokov kentinde düzenlenecek şampiyona öncesi yıldız güreşçilere moral verdi.

Yerlikaya, idman sonrası yaptığı konuşmada, daha fazla başarılı olmanın yollarını anlatarak, çalışmadan ve azmetmeden hiçbir zaferin elde edilemeyeceğini belirtti.

Dünya ve Avrupa Şampiyonu güreşçi Rıza Kayaalp de genç yaşına rağmen kazandığı madalyaları örnek göstererek, inandıktan sonra başarının kendiliğinden geldiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler