Yenilgiden ders aldık

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu deplasmanda Arsinspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'da, kulüp başkanı Fikret Yavuz, rakiplerini yenerek zirvedeki yerlerini korumak istediklerini söyledi. Yavuz, geçen hafta hiç beklenmedik bir şekilde E

Yenilgiden ders aldık

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu deplasmanda Arsinspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'da, kulüp başkanı Fikret Yavuz, rakiplerini yenerek zirvedeki yerlerini korumak istediklerini söyledi.

Yavuz, geçen hafta hiç beklenmedik bir şekilde Erzurumspor'a yenildiklerini belirterek, ''Erzurum'a galibiyet için gittik ama maalesef lider Trabzon Karadenizspor'a yakışmayan bir futbol ortaya koyduk ve rakibimize yenildik. Önemli 3 puan kaybettiğimiz için üzgünüz. Rakibimizi ciddiye almamanın faturasını ödedik. Bu yenilgi bize ders oldu, bu maçtan çok ders çıkarmamız gerekiyor'' dedi.

Hafta sonu da deplasmanda Arsinspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Yavuz, ''Rakibimizin durumu iyi değil, düşme potasında mücadele ediyor. İki haftadır da maçlarını kazanıyorlar, çıkışa geçtiler. Her iki takım için de zorlu bir karşılaşma olacak. Zirvedeki yerimizi korumak için galibiyetten başka bir düşüncemiz yok. Her şeyden önce iki Trabzon takımın mücadelesinde dostluk ön planda olmalı'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor