Yeni yıl hediyeleri TS Club'dan

Trabzonspor'un resmi ürünlerinin satıldığı TS CLUB'da taraftarlar ve kurumsal Şirketler için hazırlanan yeni yıl hediye paketleri satışa sunuldu.

Yeni yıl hediyeleri TS Club'dan

Yaptığı yeniliklerle taraftarın beğenisine çeşitli ürünler sunan TS Clup Trabzonspor taraftarları için her kitleye hitap eden 4 ayrı yeni yıl hediye paketi tasarlayarak satışa sundu.

VİP Taraftar Paketi, Taraftar Erkek Paketi, Taraftar Bayan Paketi ve Taraftar Çocuk paketi olmak üzere 4 ayrı paket halinde hazırlanan ürünler yüzde 40 a varan indirimlerle TS Club'larda satışa çıktı.

Yeni yıl hediye paketlerine en fazla ilgiyi ise taraftarların yanı sıra kurumsal şirketler ilgi gösteriyor.


TS Club'larda dün satışa sunulan ürünlere Trabzonspor taraftarları büyük ilgi göstererek hem dostlarını sevindiriyor hem de kulübüne katkıda bulunuyor

TS Club mağazalarında Şenol Güneş için satışa çıkarılan Güneş formaları büyük ilgi görürken yeni yıl için de çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
TS Club'larda hediye paketlerinin yanı sıra üzerinde efsane kadronun resimlerinin yer aldığı özel dokuma 2010 yılı takvimleri de mağazalarda satışına başladı.

Bu gün haber61 i ziyaret eden TS Club'lardan sorumlu Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Serdar Boğoclu ve  Sorumlu Genel Koordinatör Yusuf Aktuğ Görener satışa yeni sunulan Yeni Yıl  Hediye paketleri ile ilgili bilgiler verdi.

Yönetici Boğoçlu Hediye paketlerini 4 ayrı şekilde planladıklarını ifade ederek”   Tüm Trabzonspor taraftarlarını düşündük. Fiyatlarda yüzde 40 a varan indirimler yaptık. Tüm Trabzonspor taraftarlarının ekonomik gücüne hitap edecek paketler oluşturduk. Yeni Yıl hediye paketlerine Trabzonspor taraftarlarının yanı sıra yine bu kulübe gönül veren işadamlarının da ilgi göstereceğine inanıyoruz.

Şirket sahibi Trabzonspor taraftarları  da TS Club'lardan dostlarına bu hediyelerden blok halinde  alıp gönderebilir.Bunu yaparlarsa hem dostlarını , müşterilerini veya çalışanlarını memnun eder, hem de bu yolla kulüplerine çok büyük katkı sağlamış olurlar.”dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor