Yeni Wayne Rooney Geliyor

Premier League devi Manchester United, dedesi tarafından kulübe yollanan DVD'yi izledikten sonra 9 yaşındaki yetenekli bir çocuğu renklerine bağladı. YouTube'da da en çok izlenenler arasındaki yerini alan 9 yaşındaki Rhain Davis, İngiliz basınına göre "Ye

Yeni Wayne Rooney Geliyor

Premier League devi Manchester United, dedesi tarafından kulübe yollanan DVD'yi izledikten sonra 9 yaşındaki yetenekli bir çocuğu renklerine bağladı. YouTube'da da en çok izlenenler arasındaki yerini alan 9 yaşındaki Rhain Davis, İngiliz basınına göre "Yeni Wayne Rooney" olacak!

15 Ekim 1997 doğumlu olan, 9 yaşındaki Rhain Davis'in dedesi, yeteneklerine çok güvendiği torununun görüntülerini DVD'ye çekti ve Manchester United'a yolladı. Götüntüler YouTube'da büük bir ilgi ile takip edilirken en çok izlenenler arasına girdi ve bu arada Manchster United yönetimi de bu çocuğu kulübe almaya karar verdi.

İngiltere'de doğan ancak 4 yaşına kadar Avustralya'da yaşan Rhain Davis, İngiliz basını tarafından da "Yeni Waye Rooney" benzetmesini ilk günden aldı!

Çocuğun Avustralya'da -10 Brisbane takımındayken çekilmiş 4 dakikalık klibi YouTube'da 800.000'den daha fazla izlenirken, Manchester United çocuk ve ailesi ile anlaşma yapıldığını ve Davis'in babası ile birlikte Kuzey Londra Cheshire'da Manchester United'ın antrenman sahasının yakınında bir eve yerleştiklerini açıklandı. "O artık akedemimizin bir parçası ve kişiler hakkında tek tek yorum yapmayız" açıklamasını Reuters'e yapan United basın sözcüsü, sağlıklı olması açısından durumun büyütümemesi gerektiğini ifade etti.

Basın Sözcsü, United'ın Davis yaşından her yıl 40'a yakın çocukla anlaştığını da belirtirken, takımda kalıp kalmayacağına da ilerde karar verilecek dedi.

Ancak Davis konusunda garip olan, çocuğun yeteneklerinin DVD kaydı ile dedesi tarafından United'a yollanmış olması ve İngiliz devnin de DVD'nin ışığında çocukla anlaşması.

Basın Sözcüsü açıklamasının devamında da, "Artık DVD yığını içinde boğulmaya hazırız" diyerek Davis gibi kendilerine güvenenlerin görüntü yollamalarını istedi.

United'tan yapılan açıklmada, Davis'in idollerinden Wayne Rooney ile de tanıştığı ve çok heyecanlandığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor