Yeni transferler oynayacak mı?

Oyuncularını Fenerbahçe maçına galibiyet parolası ile hazırlayan teknik direktör Vahid Halilhodzic, orta sahayı kalabalık tutup, etkili hücum silahları ile gol bulmaya çalışacak.Son yapılan antrenmanda da futbolcularına rakibin güçlü ve eksik yönlerini an

Yeni transferler oynayacak mı?

Oyuncularını Fenerbahçe maçına galibiyet parolası ile hazırlayan teknik direktör Vahid Halilhodzic, orta sahayı kalabalık tutup, etkili hücum silahları ile gol bulmaya çalışacak.

Son yapılan antrenmanda da futbolcularına rakibin güçlü ve eksik yönlerini anlatan Halilhodzic’in yeni transferler Yatabare ve Waris’i ilk 11’de oynatmayı planladığı öğrenildi.

Yerli oyuncular konusunda birbirine yakın perfornmansları nedeniyle tercih yapmakta zorlanan Halilhodzic, Fenerbahçe’nin etkili silahlarını presle durdurmayı hedefliyor.

Bu arada Trabzonspor yönetiminin ise Fenerbahçe maçının kazanılması durumunda futbolcuları ödüllendirmeyi planladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor