Yeni transferler ilk idmana çıktı!

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor ile bugün sözleşme imzalayan Adrian Mierzejewski, ilk antrenmanına çıktı.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde kondisyon ağırlıklı geçen antrenmanda Mierzejewski, yar

Yeni transferler ilk idmana çıktı!

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor ile bugün sözleşme imzalayan Adrian Mierzejewski, ilk antrenmanına çıktı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde kondisyon ağırlıklı geçen antrenmanda Mierzejewski, yardımcı antrenör Turgut Kural ile birlikte takımdan ayrı olarak koşu yaptı.

Mierzejewski ile birlikte bugün imza atan gurbetçi oyuncu Halil Altıntop ise Almanya'ya gittiği için çalışmada yer almadı. Halil'in 25 Haziran Cumartesi günü Trabzon'a gelerek antrenmanlara başlayacağı bildirildi.

Trabzonspor, yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler