Yeni transfer vizeye takıldı!

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Orduspor'un Gana Premier Lig takımlarından Berekum Chelsea'den transfer ettiği Emmanuel Banahene Osei, vize işlemlerinde problem yaşaması üzerine takımla Hollanda kampına gidemedi.Çalışmalarına Ordu'da devam etmek zorunda

Yeni transfer vizeye takıldı!

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Orduspor'un Gana Premier Lig takımlarından Berekum Chelsea'den transfer ettiği Emmanuel Banahene Osei, vize işlemlerinde problem yaşaması üzerine takımla Hollanda kampına gidemedi.

Çalışmalarına Ordu'da devam etmek zorunda kalan Osei, yeni sezon hazırlıklarını alt yapı antrenörü Turgut Kır ile birlikte Orduspor'un Durugöl Tesisleri'nde gerçekleştiriyor.

Yaklaşık bir saatlik antrenmanı kondisyon çalışmasıyla tamamlayan Osei, çalışma sonrası yaptığı değerlendirmede Orduspor'u, Türkiye'de başka takımlarda oynayan Ganalı oyunculardan tanıma fırsatı bulduğunu söyledi.

Takım arkadaşlarından ayrı çalışmak zorunda kaldığı için üzgün olduğunu ifade eden Osei, ''Takım arkadaşlarım Hollanda'da kamp yapıyor, ben ise vize sorunum olduğu için kampa katılamadım. Bu nedenle çalışmalarımı Ordu'da sürdürüyorum'' dedi.

Bu zamana kadar oynadığı bir çok takımda başarılı sezonlar geçirdiğini ve aynı başarıyı Orduspor'da göstereceğine inandığını da vurgulayan Osei, ''Yaşım daha çok genç, kendime güveniyorum ve inşallah takım arkadaşlarımızın da gayretleriyle başarıya ulaşacağız'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor