Yeni sezondan umutluyuz!

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Giray Kaçar, yeni sezondan umutlu olduklarını söyledi, "Eksiklerimizi gidermek için çok çalışıyoruz" dedi. Kampa bulunan tüm çok hırslı ve istekli bir şekilde çalıştığını vurgulayan Giray, teknik heyetin de sorunlarıyla yak

Yeni sezondan umutluyuz!

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Giray Kaçar, yeni sezondan umutlu olduklarını söyledi, "Eksiklerimizi gidermek için çok çalışıyoruz" dedi.

Kampa bulunan tüm çok hırslı ve istekli bir şekilde çalıştığını vurgulayan Giray, teknik heyetin de sorunlarıyla yakından ilgilendiğini belirtti. Kampta her şeyin çok iyi gittiğini söyleyen Giray, şöyle devam etti:

"Hazırlık maçlarında da teknik heyetin bizden istediği oyun anlayışını sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Kamp boyunca yeni transferle uyumumuzu en üst seviyeye çıkararak, sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bizden istenenleri sahaya yansıtabilirsek önemli işler başarabileceğimizi düşünüyorum. "

GİRAY VE MUSTAFA DİNLENDİRİLİYOR

Trabzonspor'da yaşanan stoper sıkıntısı nedeniyle Uerdingen ve Otelül Galati ile oynanan hazırlık maçlarında 90 dakika sahada kalan stoperler Giray Kaçar ve Mustafa Yumlu dinlendirilecek. Teknik direktör Şenol Güneş'in kamp dönemi boyunca çok fazla görev vermeyi planladığı 2 oyuncunun bugüne kadar ki performansından memnun olduğu gözlendi.

GABRİC'E GİTTİ

Öte yandan Trabzonspor kulüp doktoru Hakan Ayaz, tedavisi devam eden Drago Gabric'in son durumunu görmek için Hırvatistan'a gitti. Gabric ve doktorlarıyla görüşecek olan Hakan Ayaz'ın yönetim ve teknik heyete futbolcunun sağlık durumuyla ilgili detaylı bir rapor sunacağı belirtildi. Trabzonspor, ilk etapta trafik kazası geçiren Gabric'in sözleşmesini dondurmayı gündemine almış ancak futbolcunun hızlı bir iyileşme sürecine girmesinin ardından bu kararını gözden geçirmeyi kararlaştırmıştı.

EREN GÖZ DOLDURUYOR

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Eren Albayrak, gerek antrenman gerekse maç performanslarıyla göz dolduruyor. Antrenmanlarda oldukça istekli olan Eren, Otelül Galati ile oynanan son hazırlık maçında da oyuna sonradan girmesine karşın etkili bir performans sergiledi. Teknik direktör Şenol Güneş'in gözüne girmeye çalışan Eren'e, takım kaptanları Tolga ve Giray Kaçar da yardımcı oluyor.

TAKIM YARIN İZİNLİ

Bu arada bordo mavili takım Hollanda kampındaki ilk iznini yarın yapacak. 29 Haziran'dan itibaren Hollanda'nın Hoenderloo Kasabası'nda antrenman yaptıktan sonra Tegelen Kasabası'na geçen futbolcular, 10 günlük sürenin ardından izin yaparak stres atacaklar.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler