Yeni Malatyaspor Lig'den çekildi! Adanaspor ise...

Yaşanan deprem felaketi sonrası Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman Ligden çekildiklerini daha önce açıklamıştı.

Yeni Malatyaspor Lig'den çekildi! Adanaspor ise...

Mehmet Büyükekşi'den son dakika Yeni Malatyaspor ve Adanaspor açıklaması
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Spor Toto 1. Lig'deki maçların 3-4 Mart'ta devam etmesini planladıklarını açıkladı. Büyükekşi ayrıca Yeni Malatyaspor'un ligden çekildiğini, çekilmek isteyen Adanaspor'un ise resmi başvurusunu beklediklerini açıkladı.

Mehmet Büyükekşi'den son dakika Yeni Malatyaspor ve Adanaspor açıklaması

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, liglerin başlangıcı hakkında dn yaptığı açıklamada "Bu hafta oynanacak maçlarımızı önümüzdeki haftaya ertelemiştik. Acımız çok büyük. Onun için bugün itibarıyla maçlarımızı 3-4 mart tarihinden itibaren başlatma kararı aldık" ifadelerini kullanmıştı.

Daha önce TFF, maçlarla ilgili "10-11-12-13 Şubat tarihlerinde Spor Toto Süper Lig, Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de oynanması gereken tüm profesyonel müsabakalar 17-18-19-20 Şubat tarihlerinde oynanacaktır. Sonraki haftalar buna göre planlanacaktır." şeklinde açıklama yapmıştı.

Yeni Malatyaspor ve Adanaspor açıklaması

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor'un ligden çekildiğini, çekilmek isteyen Adanaspor'un ise resmi başvurusunu beklediklerini açıkladı.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Spor Toto 1. Lig'deki maçların 3-4 Mart'ta devam etmesini planladıklarını açıkladı.

Yeni Malatyaspor'dan açıklama

"Ligden çekildiğimizi federasyona bildirdik"

Malatya'nın TFF 1. Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor lige devam edip etmeme konusuyla ilgili başkan Ahmet Yaman açıklamalarda bulunmuştu.

Ahmet Yaman, "5 gündür kulübe gitmemiştim, şimdi kulüpten dönüyorum. Kulüpteki yetkili arkadaşları topladım, kulübümüz içler acısı. Altyapı ve üstyapı darmadağın. Orada ne konaklayabiliriz ne de kalabiliriz. Kararımız, ligden çekilmek oldu. Ligden çekildiğimizi federasyona bildirdik. Futbol oynama gibi bir şansımız yok. Oyuncularımızdan biri vefat etti. Biz artık ligde yokuz" ifadelerini kullanmıştı.

Yaman, sözlerine "Federasyondan haklarımızla ilgili bize henüz bir dönüş olmadı ama çok da önemli değil. Biz şu an halkımızın dertleriyle ilgileniyoruz. Şu an insanlara ne spor izletecek ne de onları eğlendirecek bir durumumuz yok. Ligde kalıp kalmamak çok önemli değil bizim için. Takdir federasyonun ama ligde bırakırsalar şehrimze moral olur. Gelecek sene inşallah hayat normalde dönerse halkımız için moral olur" şeklinde devam etmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor