Yeni kaptan Selçuk

Kasımpaşa maçı sonrası 5 futbolcunun kadro dışı bırakılması ve Egemen'den kaptanlığın alınmasının ardından Bordo-Mavili yönetim Eskişehirspor maçı için yeni kaptanları Selçuk İnan ve Umut Bulut olarak belirledi. Diğer futbolcuların da motivasyonlarının üs

Yeni kaptan Selçuk

Kasımpaşa maçı sonrası 5 futbolcunun kadro dışı bırakılması ve Egemen'den kaptanlığın alınmasının ardından Bordo-Mavili yönetim Eskişehirspor maçı için yeni kaptanları Selçuk İnan ve Umut Bulut olarak belirledi. Diğer futbolcuların da motivasyonlarının üst seviyeye çıkabilmesi adına böyle bir karar alındığı Eskişehirspor maçında kaptanlık pazu bandını Selçuk İnan'ın takacağı belirtildi .

Takım kaptanlığı konusunda son kararı ise Trabzonspor ile anlaşmaya varan ve önümüzdeki günlerde Trabzon'a gelerek görevine başlayacak olan yeni Patron Şenol Güneş verecek


Bu arada Trabzonspor'da 9 yıl futbol oynayan ve kaptanlık yapan teknik patron Ünal Karaman en zor günlerde devraldığı takımı Eskişehirspor maçına hazırlamaya çalışıyor.

5 futbolcunun kadro harici kaldığı takımda en ideal kadroyu yapmaya çalışan Karaman'ın saha içi ve saha dışında oyunculara moral vermeye çalışması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler