Yeni joker Papadopoulos

Trabzonspor’da sakatlık kabusu yaşanıyor. Romen oyuncu Bourceanu ile başlayan sakatlık şoku Özer Hurmacı ile devam etti. Daha sonrasında ise Bosingwa ve Cardozo’nun sakatlıkları Bordo-Mavili ekibi sarstı. Şimdi de Mustafa Yumlu’nun sakatlığı tüm planları

Yeni joker Papadopoulos
Trabzonspor’da sakatlık kabusu yaşanıyor. Romen oyuncu Bourceanu ile başlayan sakatlık şoku Özer Hurmacı ile devam etti. Daha sonrasında ise Bosingwa ve Cardozo’nun sakatlıkları Bordo-Mavili ekibi sarstı. Şimdi de Mustafa Yumlu’nun sakatlığı tüm planları alt üst etti. Rostov ile oynanan ilk maçta ayağına darbe alan başarılı savunmacı sonraki maçlara iğne ile çıkmıştı. Ayağındaki ağrıların devam ettiği öğrenilen Mustafa Yumlu takımdan ayrı olarak salonda çalışıyor.
 
Ön Libero ve Stoper Oynayabiliyor
 
Mustafa Yumlu’nun Fenerbahçe maçında oynama şansının zor olduğu ifade edildi. Teknik adam Halilhodzic de dün sabahki antrenman öncesi Mustafa Yumlu konusunda kulüp doktorundan detaylı bilgi aldı. Boşnak Hoca’nın Fenerbahçe maçında Yunan oyuncu Avraam Papadopoulos’u oynatmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor