Yener'in Sylva değerlendirmesi

Konu ile ilgili olarak bir değerlendirme yapan Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener “Trabzonspor Tony Sylva ile her yönüyle kurallara uygun bir anlaşma yaptı. Futbolcu kulübü ile olan bonservis sorunundan doğacak maddi sorumluluğu kendisinin karşılayac

Yener'in Sylva değerlendirmesi

Konu ile ilgili olarak bir değerlendirme yapan Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener “Trabzonspor Tony Sylva ile her yönüyle kurallara uygun bir anlaşma yaptı. Futbolcu kulübü ile olan bonservis sorunundan doğacak maddi sorumluluğu kendisinin karşılayacağı yönünde bize yazılı belge verdi” dedi.

 

Tony Sylva'nın Lille'nin forması ile çıktığı son karşılaşmadan sonra, 30 Mayıs tarihinde resmi müracaatta bulunduğunu da ifade eden yener “ oyuncu 30 mayıs tarihinde Lille kulübüne resmi müracaatını yapmış, Kulüp ise mu müracaatı 15 günlük resmi süre geçtik ten sonra 3 Haziran tarihinde almış. Tabii her hangi bir art niyet var mı bunu bilemeyiz” şeklinde konuştu.

 

Amaçlarının Lille kulübü ile anlaşarak bonservis sorununu çözmek olduğunu, bu doğrultuda Genel Syman Mahmut Aksu'nun Fransa'da Lilla kulübü yöneticileriyle de bir araya geldiğinin ve bu görüşmeden de bir sonuç çıkmadığının da altını çizen Genel Sekreter Yener “. Bizim amacımız Lille kulübü ile anlaşarak bonservis sorunu çözmek. Ancak bu olmadığı takdirde Tony'ye biz geçici  lisans çıkartacağız. Daha sonra bonservis beledîlini FİFA belirleyecek. Tony Trabzonspor'da oynamayı çok arzu ediyor FİFA'da bu konularda futbolcunun istediğini ön planda tutar” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor