Yener'den transfer müjdesi

Bordo-mavili kulübün, Bursaspor'un orta alan oyuncusu Yusuf Şimşek'in yanı sıra yurt dışından bir sol kanat oyuncusu konusunda görüşmelerinin bulunduğu bildirildi. Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yusuf ile konuştukları

Yener'den transfer  müjdesi

Bordo-mavili kulübün, Bursaspor'un orta alan oyuncusu Yusuf Şimşek'in yanı sıra yurt dışından bir sol kanat oyuncusu konusunda görüşmelerinin bulunduğu bildirildi.

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yusuf ile konuştuklarını ve bu futbolcunun ''Trabzonspor'da oynarım'' dediğini belirterek, ''Yusuf, Bursaspor'un sözleşmeli oyuncusu. Bu transferin gerçekleşmesi için Bursaspor'un evet demesi lazım. Bursaspor kulübü evet derse transfer gerçekleşebilir. Şu ana kadar görüşmeler olumlu gidiyor. Ancak bu transfer bitmeden bir şey demek doğru değil'' dedi.

Yener, Yusuf'un yaşı nedeniyle bazı taraftarların bu futbolcunun transferine karşı çıkmasına ilişkin ise ''Futbolcu transferinde değişik faktörler var. Trabzonspor'un devre arasında Yusuf'un mevkisinde bir oyuncu bulması zor. Özellikle bu mevkiye yabancı oyuncu bulmak zor. Burayı bir yerli futbolcuyla kapatma ihtiyacımız var. Buna Türkiye'de uyan en iyi oyunculardan biri Yusuf'' diye konuştu.

Devre arasında transfer yapmanın zor olduğunu kaydeden Yener, Yusuf'un haricinde bir de sol kanata forvete yönelik oyuncu düşündüklerini, onun haricinde oyuncu düşünmediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor