Yener'den Engin açıklaması!

Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş ile tartıştıktan sonra takımdan ayrı olarak çalıştırılan Engin Baytar'ı satma kararı aldı.Bordo-mavili takımın Genel Sekreteri Hasan Yener, Engin Baytar'a gelecek teklifleri değerlendirebileceklerini belirterek, "Ü

Yener'den Engin açıklaması!

Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş ile tartıştıktan sonra takımdan ayrı olarak çalıştırılan Engin Baytar'ı satma kararı aldı.

Bordo-mavili takımın Genel Sekreteri Hasan Yener, Engin Baytar'a gelecek teklifleri değerlendirebileceklerini belirterek, "Ücretsiz olarak bu futbolcumuzu asla bir yere vermeyi düşünmüyoruz. İstediğimiz ücreti veren olursa bu oyuncuyu satarız. Takas tekliflerini de değerlendirebiliriz" dedi.

Yener, sakatlığı devam eden Henrique'nin ise MR'ının çarşamba günü çekileceğini söyledi. Engin Baytar, iki hafta önce teknik direktör Şenol Güneş ile bir sorun yaşamış ve bu sürecin ardından takımdan ayrı olarak çalışmasına karar verilmişti. Engin Baytar'ın sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler