Yener'den Devler Ligi açıklaması

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, bordo-mavili takımın Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yer alacağı (B) grubunda takımlar arasında çok büyük güç farkı olmadığını belirterek, “İstersek ve ona göre de mücadele edersek bu işin üstesinden gelir, bir

Yener'den Devler Ligi açıklaması

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, bordo-mavili takımın Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yer alacağı (B) grubunda takımlar arasında çok büyük güç farkı olmadığını belirterek, “İstersek ve ona göre de mücadele edersek bu işin üstesinden gelir, bir üst tura çıkarız” dedi.

Yener, bordo-mavili takımın Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda İtalya'dan İnter, Rusya'dan CSKA Moskova ve Fransa'dan Lille takımlarıyla eşleşmesini değerlendirdi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde zayıf takım olmadığını, her takımın güçlü olduğunu vurgulayan Yener, şunları kaydetti:
“Ancak kura olarak bizim gruptaki takımların eşit güçte olmalarını avantaj olarak değerlendiriyorum. Takımlar arasında çok büyük güç farkı yok. Bana göre her takım şanslı, her takım Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkabilir. Bizim de oldukça yüksek bir şansımız var. Burada önemli olan, maçlara iyi motive olmak ve iyi mücadele etmek.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor