Yener'den Benfica yorumu!

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Benfica'nın güçlü bir ekip olduğunu ancak her şeyin futbolcuların elinde olduğunu söyledi.Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Hollanda kampında Şampiyonlar Ligi'nde Benfica ile eşleşmelerini değerlendirdi.Yene

Yener'den Benfica yorumu!

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Benfica'nın güçlü bir ekip olduğunu ancak her şeyin futbolcuların elinde olduğunu söyledi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Hollanda kampında Şampiyonlar Ligi'nde Benfica ile eşleşmelerini değerlendirdi.

Yener, Benfica'nın çok güçlü bir rakip olduğunu belirterek, "Eşleşeceğimiz 5 takımdan Benfica belki de en güçlüsüydü. Geçen yıl üstelik UEFA Ligi'nde yarı final oynamış bir takım. Kendi ülkesinden Braga'ya elenmiştiler. Bütçesiyle de, futbolcu kadrosuyla da Avrupa'nın sayılı takımlarından bir tanesi. Geçmişiyle de Avrupa'nın büyük takımlarından biri.

Bizim hiç kimseden çekinecek bir halimiz yok. Bu 5 takımın 5'i de hemen hemen aynı ayardaydı. Hangisini çekersek çekelim, sonuç bir nebze de sahadaki oyuncuların gücüne bağlı bir durum. Bu maça iyi motive olmak istiyoruz. Bu maçın iki açıdan önemi var. Öncelikle bu maçı geçmemiz halinde Şampiyonlar Ligi için Play-Off oynayacağız. Diğer önemi ise bu maçı geçersek UEFA Avrupa Ligi'ne de kalmış olacağız. Bu da çok çok önemli bizim için.

Bu bakımdan zor diye bir şey düşünmüyorum ben. Zorluğu sahada yenmek futbolcu arkadaşlarımızın elinde" şeklinde konuştu.

"DAHA TRANSFER YAPMAYACAĞIZ"
Hasan Yener, "Başka transfer yapmayı düşünüyor musunuz?" şeklindeki soruya ise, "Bu konuyu hocamızla bugün konuştuk. Hocamız artık başka bir futbolcu istemiyor. Bu kadro ile bundan sonra yola devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor