Yener; TS'yi değerlendirdi

Yener, hafta sonu Kocaelispor ile yapacakları maçtan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini belirterek, ''Ligin ilk yarısını lider bitirmek amacındayız. Bunun için kalan 3 maçımızı da kazanmak istiyoruz'' dedi. Yener, Egemen'e Profesyonel Futbol Disiplin

Yener; TS'yi değerlendirdi

Yener, hafta sonu Kocaelispor ile yapacakları maçtan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini belirterek, ''Ligin ilk yarısını lider bitirmek amacındayız. Bunun için kalan 3 maçımızı da kazanmak istiyoruz'' dedi.

Yener, Egemen'e Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen 2 maçlık cezaya ilişkin olarak ise, ''Egemen'in yaptığı tasvip ettiğimiz bir şey değil. Ancak, futbol içinde Cangele'nin aşırı tahrikiyle bir anlık olmuş olaydı. Çok da abartıldı'' dedi.

Egemen'in hırslı bir futbolcu olduğunu kaydeden Yener, ''Bu tip oyuncular böylesine durumlarda doğal olarak kart görebiliyorlar. Ama biz hiçbir oyuncumuzun kırmızı kart görmesini istemiyoruz. Biz centilmenlikte de lider olmak istiyoruz. Fair playdan yanayız. Egemen'in cezası nedeniyle Tahkim Kuruluna başvuruda bulunmayacağız'' diye konuştu.

Egemen, aldığı ceza sonucu Kocaelispor maçının yanı sıra eski takımı Bursaspor ile deplasmanda yapılacak maçta da takımdaki yerini alamayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor