Yener: Trabzon herkesi yener

Turkcell Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un kulüp genel sekreteri Hasan Yener, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynamanın zor olduğunu, ama Trabzonspor'un kadrosuyla her takımı, her yerde yenecek gücünü

Yener: Trabzon herkesi yener

Turkcell Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un kulüp genel sekreteri Hasan Yener, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynamanın zor olduğunu, ama Trabzonspor'un kadrosuyla her takımı, her yerde yenecek gücünün bulunduğunu söyledi.

Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un 10 sezondur rakibi karşısında deplasmanda kazanamamasına ilişkin, ''Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynamak gerçekten zor. Ama şu bir gerçek ki Trabzonspor kadrosuyla her takımı, her yerde yenecek güçtedir. Deneyimli oyuncularımız var. Deneyimli oyuncular böyle atmosferleri severler. Kazanma adına bütün gücümüzü ortaya koyacağız'' değerlendirmesini yaptı.

Fenerbahçe maçlarının özellikle İstanbul'da zor maçlar olduğunu kaydeden Yener, ''Birbirlerine yakın güçte olan takımların maçlarında şans faktörü de önemli. İstanbul'da iyi bir sonuç almak istiyoruz. Ama öncelikli hedefimiz kaybetmemek. Tabii ki galibiyet çok daha iyi olur'' diye konuştu.

-ZORLU 4 HAFTA-

Yener, ikinci yarının ilk 4 haftasında Fenerbahçe, Ankaraspor ve Beşiktaş ile deplasmanda, Ankaragücü ile sahalarında karşılaşacaklarını belirterek, şöyle devam etti:
''İkinci yarıya çok zorlu maçlarla başlayacağız. Bu maçları iyi bir şekilde geride bırakmalıyız. Amacımız bu maçlarda düşündüğümüz puanları çıkarıp ikinci yarıya iyi başlangıç yapmak. Ligde üst sıralardaki takımların da puanları birbirine çok yakın. Kaybedilen bir maçta sıralamalar değişebiliyor. Bunun için ikinci yarıda kaybetmemek ve en az kaybetmek en büyük dileğimiz.''

-GENÇ OYUNCULARIN PERFORMANSI-

Yener, Trabzonspor'un altyapısından bugüne kadar Hami, Fatih Tekke, Gökdeniz gibi birçok yıldız oyuncular yetiştirdiğini ifade ederek, ''Trabzonspor, altyapısından yetiştirdiği oyuncularla güçlü bir konuma gelmiştir. Göksu, son derece yetenekli, çalışkan ve gayretli bir oyuncu. Uzun yıllar Trabzonspor'a katkısı olacak. Faty Papy'i ise bir hazırlık maçında izleme imkanı bulduk. O da gelecek vaat eden futbolcu. Bu oyuncuların katkılarını göreceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler