Yener: TFF gerekeni yapmalı

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener ise Sivasspor'un tribünlerini Fenerbahçe'ye açmasına tepkisini devam ettirdi.Yener, "Şampiyonluk yarışı son haftaya kalmış. Ama açık bir şekilde bizim rakibimiz olan takıma Sivas'ta avantaj sağlanıyor. Hak etmediği

Yener: TFF gerekeni yapmalı

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener ise Sivasspor'un tribünlerini Fenerbahçe'ye açmasına tepkisini devam ettirdi.

Yener, "Şampiyonluk yarışı son haftaya kalmış. Ama açık bir şekilde bizim rakibimiz olan takıma Sivas'ta avantaj sağlanıyor. Hak etmediği bir avantaj veriliyor, bu yasalara göre kesinlikle suçtur. Federasyon kesinlikle gereğini yapmalıdır. Federasyon buna göz yummasın. Bu bir şampiyonluk maçı. Federasyon hem bizim, hem de Fenerbahçe'nin maçının üzerinde titizlikle durmak zorunda.

Bu konunun peşini asla bırakmayacağım. Eğer bu konuda gereken yapılmazsa Trabzonspor olarak bir basın toplantısı düzenleyeceğiz ve tepkimizi daha sert bir şekilde ortaya koyacağız. Kimseye hakkımızı yedirtmeyiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler