Yener: Puan kaybetmemeliyiz

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Denizlispor karşısında puan kaybına tahammülleri olmadığını belirterek 4 maçtan 12 puanlık hedefin yakalanmasıyla lig yarışında avantajlı bir konuma geleceklerini söyledi. Yarın oynanacak olan Denizlispor maçı önce

Yener: Puan kaybetmemeliyiz

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Denizlispor karşısında puan kaybına tahammülleri olmadığını belirterek 4 maçtan 12 puanlık hedefin yakalanmasıyla lig yarışında avantajlı bir konuma geleceklerini söyledi.

Yarın oynanacak olan Denizlispor maçı öncesi İHA'ya açıklama yapan Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Trabzonspor'un bundan sonraki süreçte puan kaybına tahammülü olmadığını söyledi. Önlerindeki 4 maçtan 12 puan almanın hesaplarını yaptıklarını kaydeden Yener, "Zorlu bir periyoda girdi. Denizlispor konum itibariyle zor bir durumda ve bizimle yapacakları maçtan puan almak için mücadele edeceklerdir. Ancak Trabzonspor olarak bizim bundan sonra puan kaybına tahammülümüz yok. Özellikle 4 maç için
koyduğumuz 12 puanlık bir çıta var. Bu hedefi gerçekleştirebilirsek lig yarışında avantajlı duruma geliriz" dedi.

"TRABZONSPOR, LİGDEKİ HER TAKIMDAN DAHA İYİ MÜCADELE EDECEK BİR KADROYA SAHİPTİR"
Beşiktaş karşısında Trabzonspor'un oynadığı futbolla ilgili yapılan eleştirileri değerlendiren Yener, bu eleştirileri haksız bulduğunu belirterek şöyle konuştu:
"Yapılan yorumlara katılmıyorum. Rakibimizle ilk yarıda Trabzon'da oynadığımız maç sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Trabzon'da Trabzonspor'dan bir puan almanın çok büyük bir başarı olduğunu söylemişti. Bu, başarı olduğuna göre Trabzonspor'un İstanbul'da Beşiktaş karşısında bir puan alması da başarıdır. Trabzonspor'un oyunun başında attığı golle skor avantajını yakalaması nedeniyle savunmaya çekilmesi futbolun doğal bir refleksidir. Futbolcu skoru korumak ve 3 puanı alabilmek için bu şekilde savunmaya daha ağırlık verebilir. Savunmadan çıkan topları iyi kullanamadığımız doğru. Beşiktaş'ın bu topları alıp üstümüze geldiği de doğru ama daha çok oyun içersinde skorun vermiş olduğu bir futbol anlayışı bu. Trabzonspor ligdeki her takımdan daha iyi mücadele edebilecek bir takıma sahiptir."

Maç içinde yapılan oyuncu değişiklikleriyle ilgili oyundan alınan futbolcuların rahatsızlık yaşadığı şeklindeki yorumlara Yener şu şekilde cevap verdi:
"Yapılan bu yorumların hiçbirine katılmıyorum. Bu yapılan haberler ve yorumlar hep spekülasyondur. Bu yorumların, bizim başarımızı engellemek isteyenlerin, İstanbul'daki bazı takımlarımıza medyamızın sıcak bakması ve onların amaçlarına ulaşması için aracı olmasıyla ilgilidir diye düşünüyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor