Yener: Liderlik şansımız var

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, ligin ilk yarısını lider bitirme şanslarının bulunduğunu ve bunun için de Eskişehirspor maçını kazanmaları gerektiğini söyledi. Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde son haftalarda maçlardaki hakem

Yener: Liderlik şansımız var

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, ligin ilk yarısını lider bitirme şanslarının bulunduğunu ve bunun için de Eskişehirspor maçını kazanmaları gerektiğini söyledi.

Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde son haftalarda maçlardaki hakem hataları nedeniyle kaybettikleri puanların bordo-mavili futbolcuları ister istemez etkilediğini, ancak oyuncuların bunu üzerlerinden attığını belirtti.
Dün yapılan hamsi günü ile kulüp doktoru Hakan Ayaz'ın düğününün de futbolculara ayrı bir moral olduğunu ifade eden Yener, ''Futbolcular son yaşanan gelişmelerden böylece uzaklaşmış oldular. İnşallah bu motivasyon ile maça çıkarız. Eskişehirspor maçı bizim için önemli bir maç. İlk yarıyı lider bitirme şansımız var. Bu şansımızı değerlendirmek için kazanmamız şart'' dedi.

-TARAFTARLARDAN KIRMIZI KART-

Bordo-mavili takım taraftarların Eskişehirspor maçında kırmızı kartlar ve siyah balonlarla MHK ve Futbol Federasyonu'na tepkilerini sürdürecekleri öğrenildi.

Kulüp genel sekreteri Yener, özellikle en son Bursaspor maçının gerginliği nedeniyle taraftarların biraz tepkili olabileceğini belirterek, ''Ancak çok dikkatli olmalıyız. Göstereceğimiz tepkilerin takıma, kulübe zarar vermemesi lazım. Tepkilerimizi ölçülü ve demokratik şekilde göstermemiz gerekiyor'' diye konuştu.
Taraftarların tepkisinin Eskişehirsporlu futbolcular ve yöneticilere yönelik olmaması gerektiğini kaydeden Yener, ''Onlar kendileri futbol kuralları içinde mücadelelerini sürdürüyorlar. Bizim tepkimiz bu zamana kadar puan kaybetmemize neden unsurlara karşı'' dedi.

-TRANSFER ÇALIŞMALARI-

Yener, Trabzonspor'un transferde çok geniş bir araştırma yaptığını kaydederek, ''Listemizde birçok isim var. Trabzonspor'un Özkan Sümer başkanlığında bir çalışma grubu var. Oradan gelecek raporlar ve Ersun hoca ile yönetim kurulunun da birlikteliğiyle kararlar vereceğiz'' diye konuştu.
Bursasporlu Yusuf'un da bordo-mavililerin ilgilendiği isimlerden biri olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor