Yener "Bu çok mantıksız bir karar"

  Trabzonspor eski genel sekreteri Hasan Yener’den Aziz Yıldırım’ın yeniden yargılanma kararına fıkralı tepkiEski Genel Sekreter Yener Bu kararın siyasi olduğunu belirterek” 3 temmuz sürecinde başlayan mahkeme uzun bir sürecte devam etti. 3temmuzda bizler

Yener "Bu çok mantıksız bir karar"

 

 

Trabzonspor eski genel sekreteri Hasan Yener’den Aziz Yıldırım’ın yeniden yargılanma kararına fıkralı tepki

Eski Genel Sekreter Yener Bu kararın siyasi olduğunu belirterek” 3 temmuz sürecinde başlayan mahkeme uzun bir sürecte devam etti. 3temmuzda bizlerde göz altına alındık. Sonra suçsuçluğumuz belgelendi. Fenerbahçeliler mahkeme sürecinde kendilerini savunmadılar mı. Bildikleri bir şey vardı da konuşamadılar mı.  Bakın mahkeminin son duruşmasına Aziz Yıldırım katılmadı.nedenr rapor aldı. Burada kendilerini savunamadılar  mı .

Ben bu kararı anlamakta güçlük çekiyor. Neyin yeniden yargılanması bu. Türkiye’de hukuka yazık oluyor. Amerika nedenbüyük bir ülkedir bilirmisiniz. Yemek tabaklarıbüyük olduğu için değil Yada arabaları büyük olduğu için de değildir .Amerikanın büyüklüğü hukuktan gelir.

Türkiyede alınan bu karar siyasıdır.bPeki UEFA’da na yapacaklar.CAS’ta ne yapacaklar. Fener’e ceza veren  adamlar hukukcu değil mi

Bakın bu durum neye benziyor biliyormusunuz ?

Temel herkesin gözü önünde, birini silahla vurarak öldürüyor.Poliste onu yakalayarak hakimin karşısına çıkarıyor.

Mahkeme sırasında Temel illada avukat avukat diye tutturuyor

Temel’e diyorlar ki “ Temel adamı milletin gözü önünde vurdun. 50 ye yakın şahit var Avukat gelipte burada ne söyleyecek”

Temelde cevap verir

“Bende merak ediyorum avukat gelip mahkemede ne söyleyecek.Onun için avukat istiyorum diyor

Fener’in durumuda ayne bu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler