Yener: "Beşiktaş'ı yenmeliyiz"

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, camiamıza güven vermek açısından hafta sonu oynayacak oldukları Beşiktaş maçını kazanmak gerektiklerini söyledi. CAMİAYA GÜVEN VERMEK AÇISINDA BEŞİKTAŞ'I YENMELİYİZ Yener, Beşiktaş maçının kendileri açısından çok ö

Yener: "Beşiktaş'ı yenmeliyiz"

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, camiamıza güven vermek açısından hafta sonu oynayacak oldukları Beşiktaş maçını kazanmak gerektiklerini söyledi.

 

CAMİAYA GÜVEN VERMEK AÇISINDA BEŞİKTAŞ'I YENMELİYİZ

 

Yener, Beşiktaş maçının kendileri açısından çok önem verdikleri bir derbi maçlardan biri olduğunu belirterek, “Hafta sonu kendi sahamızda sezonun ilk derbisini Beşiktaş ile oynayacağız. Bu tür maçlar hem Beşiktaşın lig sıralamasında rakibimiz olması nedeniyle çok önemli, hem de derbi maçların camiadaki moral değerinin yüksek olması nedeniyle, camiamıza güven vermek adına çok önemli olduğu kanaatindeyim” dedi.

 

BEŞİKTAŞ MAÇINDA 3 PUAN HEDEFLİYORUZ

 

Teknik kadro ve futbolcuların Beşiktaş maçına gayet iyi hazırlandığının altını çizen Yener, “Bu maç öncesi morallerimiz çok üst düzeyde. Ümit ediyoruz ki hafta sonunda oynayacak olduğumuz bu derbi maçından 3 puan alacağız.Taraftar desteğini de arkamıza aldığımızda, futbolcu arkadaşlar sahada bütün gayretleriyle, mücadelelerini verecek. Fair Play ölçüleri içerisinde geçeceğine inandığımız bu maçın galibiyetimizle bitmesi en büyük dileğimiz” diye konuştu.

 

 

SYLVA İÇİN FİFA BİLİRKİŞİ BELİRLEDİ

 

Kaleci Tony Slyva'nın FİFA'dan geçici lisansı geldi mi sorumuz üzerine Yener, şunları söyledi.

“Sylva konusunda farklı bir konu var. FİFA tek hakimle bir bilirkişi belirledi, bilirkişinin  tespit edeceği bonservis ücreti ile beraber lisans verecek. Bu hafta Beşiktaş oynar mı halen bu konu netleşmedi, Beşiktaş maçına yetişip, yetişmeyeceği konusunda bir şey söylemek zor”

 

YATTARA MAÇ GÜNÜ BELLİ OLUR

 

Yener, Yattara'nın sakatlığı konusunda ise şunları söyledi.

“Yattara'nın tedavisi devam ediyor, çalışmalara sınırlı olsa da katılıyor, şuanda bir şey söylemek çok zor. Maç günü Yattaranın durumu belli olur”

 

ISAAC'A CEZA VERİLECEK Mİ?

 

İsaac'a geç geldiği için Beşiktaş maçı öncesi İsaac'a ceza verilecek mi sorusu üzerine Yener, “İsaac'a ceza verilip verilmemesi konusunda yönetim kurulu olarak toplanacağız, bu konuda kararımızı vereceğiz” dedi.

 

 

 

SelahattinAYDINLI

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler