Yener: başarı taşınmalı

Transfer döneminde çok sistemli çalıştıklarını, sezon başı kamplarında da oyuncularının oldukça istekli olduklarını belirten Hasan Yener, şöyle devam etti: “Dolayısıyla şu anda bulunduğumuz konum tamamen sistemli ve doğru çalışmanın bir ürünü. Bu yüzden d

Yener: başarı taşınmalı

Transfer döneminde çok sistemli çalıştıklarını, sezon başı kamplarında da oyuncularının oldukça istekli olduklarını belirten Hasan Yener, şöyle devam etti: “Dolayısıyla şu anda bulunduğumuz konum tamamen sistemli ve doğru çalışmanın bir ürünü. Bu yüzden de asla bir sürpriz veya tesadüf değil. Ancak daha büyük hedeflerimiz var. Bu hedeflerimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Yönetim olarak teknik heyet ve futbolcularla ilişkilerimizi çok iyi tutmaya çalışıyoruz. Şu anda takımda her şey yolunda gidiyor.“

BURSASPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Trabzonspor hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını, bu sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde tesislerde yapılan antrenmana sakatlıkları nedeniyle salonda çalışan kaleci Tolga ve Serkan dışında tüm futbolcular katıldı. Kısa süreli düz koşunun ardından 4 gruba bölünerek yarı sahada çift kale maç yapan bordo mavili futbolcular, antrenman sırasında yağan şiddetli yağmur nedeniyle zor anlar yaşadı. Antrenmanda futbolcularını zaman zaman sert bir dille uyaran Ersun Yanal, hata yapan oyuncularına ise kızdı.

JABİ VE ERDİNÇ'E TALİP VAR
Trabzonspor'la olan anlaşmaları karşılıklı olarak feshedilen Erdinç ve Gineli Jabi'nin Süper Lig'den bir çok kulüple temas halinde olduğu bildirildi. İki futbolcunun bu takımlar arasında Bursaspor'a daha yakın olduğu belirtildi.

Ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte Süper Lig takımlarından biriyle anlaşmaları beklenen 2 futbolcunun menajerleri aracılığıyla bir çok kulüple görüştüğü öğrenildi. Yine bordo mavili kulüple sözleşmesi feshedilen Hasan Üçüncü'nün de Kocaelispor'la temas halinde olduğu öğrenildi. Trabzonspor'da bayramlaşma töreninin ise 13.00'den sonra yapılacağı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor