Yener: 3 golümüz verilmedi

Hasan Yener, rakipleriyle yaptıkları 2 maçta da hatalı hakem kararlarıyla karşılaştıklarını ve 3 gollerinin verilmediğini savundu.UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Portekiz'in Benfica takımı karşısında ilk maçta aldığı 2-0'lık yenilginin rövanşınd

Yener: 3 golümüz verilmedi

Hasan Yener, rakipleriyle yaptıkları 2 maçta da hatalı hakem kararlarıyla karşılaştıklarını ve 3 gollerinin verilmediğini savundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Portekiz'in Benfica takımı karşısında ilk maçta aldığı 2-0'lık yenilginin rövanşında 1-1 berabere kalarak kupadan elenen Trabzonspor'da, kulüp genel sekreteri Hasan Yener, rakipleriyle yaptıkları 2 maçta da hatalı hakem kararlarıyla karşılaştıklarını ve 3 gollerinin verilmediğini savundu.

Yener, yaptığı açıklamada, Benfica gibi Avrupa'nın çok büyük bütçe ile oluşturulan bir takımı karşısında iki maçta da ellerinden geleni yaptıklarını, ancak hakem hatalarının elenmelerinde büyük rol oynadığını söyledi.

İki maçtaki hakemlerin de kötü bir yönetim sergilediğini iddia eden Yener, ''Gollerin yanı sıra hakem, dördüncü hakem uyarısıyla Adrian'ı faul olmayan pozisyonda kırmızı kart ile cezalandırdı. Benfica gibi iyi bir takım karşısında bu denli hakem hatalarıyla da karşılaşınca maalesef turu geçemedik'' diye konuştu.

Artık yollarına UEFA Avrupa Ligi'nde devam edeceklerine işaret eden Yener, ''Yarınki kura çekiminde eşleşeceğimiz rakibimizi bekliyoruz. Bu yıl hedefimiz Avrupa'da kalmak. Bunu daha önce dile getirmiştik. Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak istiyoruz'' diye konuştu.

Yener, şu anda Türk futbolunda bir belirsizlik olduğunu belirterek, kulüplerin gerekli planlamaları yapmak zorunda olduğunu, bu nedenle şu an için transfer düşünmediklerini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler