Yenemiyorsan yenilmeyeceksin!

Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe ile dün deplasmanda golsüz berabere kalan Trabzonspor'da, kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, rakipleri karşısında galibiyeti hak eden bir futbol oynadıklarını söyledi. Hacısalioğlu, yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un

Yenemiyorsan yenilmeyeceksin!

Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe ile dün deplasmanda golsüz berabere kalan Trabzonspor'da, kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, rakipleri karşısında galibiyeti hak eden bir futbol oynadıklarını söyledi.

Hacısalioğlu, yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un Fenerbahçe karşısında ortaya iyi futbol koyduğunu belirterek, ''Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Hani her zaman derler ya hak eden kazansın. Biz galibiyeti hak ettik, ancak maçtan beraberlikle ayrıldık, futbol bu. Fenerbahçe gibi bir takımı İstanbul'da yenemiyorsan yenilmeyeceksin'' dedi.

Karşılaşmanın hakemlerinin sonucu etkileyecek hata yapmaması ve maçta hoş olmayan bir hadise yaşanmamasının sevindirici olduğunu kaydeden Hacısalihoğlu, ''Fenerbahçe başkanı ve yönetimi bizi son derece iyi ağırladı ve uğurladı. Kendilerine teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.
Bordo-mavili takımından ileriki maçlarda da iyi oyun ve galibiyet beklediklerini kaydeden Hacısalihoğlu, şöyle devam etti:

''Trabzonspor, daha iyi olacak diyorduk. Öyle olacağına inanıyorduk. Trabzonspor, her geçen gün daha iyiye gidecektir. Takım olarak iyi yoldayız. Sezon başından bu yana zirve yarışı yapmak ve Avrupa Kupaları'na katılmayı hedef olarak belirledik. Bu doğrultuda yolumuza devam edeceğiz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor