Yazarlardan Türkiye yorumu

Spor yazarlar Ermenistan ile dün akşam oynadığımız Dünya Kupası eleme maçını yorumladılar. Ömer Ürüldül: Şimdi hedef Belçika Futbolumuzun alışılmış kolektif rahatsızlığına, oyunu bozmayı düşünen rakip, kötü zemin ve sert rüzgar eklenince attığımız gole ka

Yazarlardan Türkiye yorumu

Spor yazarlar Ermenistan ile dün akşam oynadığımız Dünya Kupası eleme maçını yorumladılar.

Ömer Ürüldül: Şimdi hedef Belçika

Futbolumuzun alışılmış kolektif rahatsızlığına, oyunu bozmayı düşünen rakip, kötü zemin ve sert rüzgar eklenince attığımız gole kadar saha içi sıkıntıları yaşadık. İlk devrede koşan, kapanan Ermenistan'ın yerleşme düzenini bozacak varyasyonları gösteremedik. Oyunun kontrolü sürekli bizdeydi ama tehlike bölgelerinde de çok az görünebildik. Kanatlara işlerlik kazandıramadık. Sağda Tuncay hem yüksek top kaybıyla hem de çok içe dönük oynadı.

Rıdvan Dilmen: Temiz oyun

Oynanabilecek en iyi oyun ve alınabilecek en iyi sonuç. Maçtan önce garip bir çekingenlik vardı, anlayamadığım. Neymiş Portekiz, Danimarka, vs... vs... Ermenistan karşısında zorlanmışlar.
Şu gerçeği unutmayalım. Bizim Milli Takımımız çok iyi bir takım.

Gürcan Bilgiç: Zafer durakları

Daha kuraların çekildiği gün bu maç, 'maç' olmaktan çıktı. Diplomatik ilişki kurmadığımız ve kapıları kapattığımız bir komşu ülke ile futbol oynamak yerine 'kozları' paylaşacaktık.

Mustafa Denizli: Kötü oynadık, iyi başladık...

Çok dostane bir maç oldu. Dostluk o kadar ileri boyutlardaydı ki, topu alan rakibine veriyordu! Kendi takımına topu aktaran yoktu...
Bir Dünya Kupası eleme grubuna galibiyetle başlamak gayet tabii çok güzel, ama dün akşam Türk Milli Takımı"nın kendi çizgisine yaklaşan bir tarafı yoktu. Niye yoktu? Çünkü karşısında bir rakip yoktu!


Şansal Büyüka: Çarşambaya dikkat!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın da, ülkenin de gözü aydın...
Karizmayı çizdirmedik...
Ama her zaman böyle olur mu?
Olmaz, kesin olmaz...
Bizim ulusal takım, bir daha bu kadar kötü bir maç oynamaz...
Şartlara bakarsanız, sakatlara bakarsanız, grubun ilk puan maçı olduğunu dikkate alırsanız, bundan iyisi can sağlığı...

Selçuk Yula: Güzel başlangıç

Bizde hâlâ anlaşılamayan ve anlatamadığı mız bir nokta var. Zannediyorlar ki çift forvet oynadığın zaman ortalığı darmadağın edeceksin (!), 50 tane pozisyon bulacaksın (!) ve teknik direktörü de cesur ilan edeceksin! Tek forvet oynatan teknik adamı da korkak ilan edip, postalayacaksın!

Can Bartu: Oyun değil skor iyi

ERMENİSTAN ile tarihi bir maça çıktık. Rakibimizle ilk kez oynadık ve kazandık. Deplasmanda galip gelmek önemlidir. Burada önemli olan başka bir şey de alınan 3 puan. İyi başladık ama iyi oynamıyoruz.

Turgay Şeren: Kazanınca her şey güzel

Milli takımımız dün akşam Dünya Kupası eleme müsabakalarının ilkinde rakibi Ermenistan"ı yenerken ortaya iyi futbol koydu diyen çıkarsa yalan söylemiş olur. Yahut gerçekleri görmek istemiyordur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler