Yaz Futbol Okuluna Aşırı İlgi

Trabzon Belediyesi tarafından her yıl açılan Yaz Futbol okuluna büyük ilgi var.Bu yıl ki yaz futbol okuluna yaşları 6 ile 12 arasında 50 dolayında sporcu katılıyor. Antrenör Levent Kantarcı nezaretinde neşeli bir şekilde idmanlarını sürdüren sporcular Bel

Yaz Futbol Okuluna Aşırı İlgi


Trabzon Belediyesi tarafından her yıl açılan Yaz Futbol okuluna büyük ilgi var.

Bu yıl ki yaz futbol okuluna yaşları 6 ile 12 arasında 50 dolayında sporcu katılıyor. Antrenör Levent Kantarcı nezaretinde neşeli bir şekilde idmanlarını sürdüren sporcular Belediye Başkanına teşekkür ederek, “Futbol okulu açılması çok güzel. Sağ olsun başkanımız bize böyle bir imkan sundu. Bizde futbol öğrenmek ve boş zamanımızı değerlendirmek amacıyla güzel bir çalışma yapıyoruz” dediler.

Antrenör Levent Kantarcı da, “Çocukların hoş vakit geçirmeleri ve arkadaşlık ortamını geliştirmeleri açısından yararlı bir çalışma yapıyoruz. Çalışmalarımızı aile ortamında sürdürüyoruz. Çocukların arasında çok yetenekli sporcular var. Bu çocukların aileleriyle görüşüp amatör takımlara yönlendireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor