Yavuz hırsız iş başında!

Türkiye tarih boyunca böylesini görmedi. Önce aklanmaya çalışılan suçlu şimdi de yüz bulup kendisini yakalayanlardan şikayetçi oldu. Yüzsüzlüğün son noktasına imza atan bu isim Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'dan başkası değil.Şike yaptığını taraflı tara

Yavuz hırsız iş başında!

Türkiye tarih boyunca böylesini görmedi. Önce aklanmaya çalışılan suçlu şimdi de yüz bulup kendisini yakalayanlardan şikayetçi oldu. Yüzsüzlüğün son noktasına imza atan bu isim Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'dan başkası değil.

Şike yaptığını taraflı tarafsız herkesin bildiği Aziz Yıldırım  ’futbolda şike soruşturması ve davasında kumpas kurulduğu’ iddialarına ilişkin soruşturmada ‘müşteki’ sıfatıyla ifade verdi. Yıldırım, şike soruşturması ve davasında görev alan kamu görevlilerinden şikayetçi oldu.

Türkiye'de gündeme gelen 'paralel', 'kumpas' gibi kavramlardan kendine pay çıkararak kurtulmaya çalışan Yıldırım ‘İllegal bir yapının Fenerbahçe’yi ele geçirmek için kumpas kurduğunu’ söyleyerek, şike soruşturması ve davasında görev alan polis, savcı ve hakimlerden şikayetçi oldu. Yıldırım, kamu görevlileri hakkında ‘kumpas’ kurdukları gerekçesiyle dava açılmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor