Yavuz: "Bu maçın galibi yok"

 TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda yarın sahasında Ofspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'da kulüp başkanı Fikret Yavuz, bu maçta galip gelerek puan farkını açmak istediklerini söyledi. Yavuz, yaptığı açıklamada, ilk yarıda gerçekleştiremedikler

Yavuz: "Bu maçın galibi yok"

 TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda yarın sahasında Ofspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'da kulüp başkanı Fikret Yavuz, bu maçta galip gelerek puan farkını açmak istediklerini söyledi.

Yavuz, yaptığı açıklamada, ilk yarıda gerçekleştiremedikleri hedefi ikinci yarı gerçekleştirmek amacıyla maçlara hazırlandıklarını belirterek, ''İkinci yarı çok iyi bir hava ve çıkış yakaladık. Şu an ligin zirvesindeyiz, amacımız bulunduğumuz yerdeki konumumuzu korumak ve bütün maçlarda galip gelmek'' dedi.

Yarın Ofspor ile sahalarında karşı karşıya geleceklerini de ifade eden Yavuz, ''Her takımın bir hedefi var, bizler de Bank Asya 1. Lig'e çıkmayı hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda maçlarımıza çıkıyoruz'' diye konuştu.

Ofspor maçının sonucu ne olursa olsun öncelikle şehrin iki takımına yakışır bir mücadele olmasını istediklerini kaydeden Yavuz, ''Sonuç ne olursa olsun, kazanan takımı alkışlayacağız'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler