Yavuz “3 puan için çıkacağız“

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu deplasmanda Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'un kulüp başkanı Fikret Yavuz, bu maça 3 puan için çıkacaklarını söyledi.

Yavuz “3 puan için çıkacağız“

Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hiçbir maçın oynanmadan kazanılamayacağını vurgulayarak, ''Rakibimizin ligde en son sırada olması bizi ilgilendirmiyor. Biz bu maça çok ciddi bir şekilde hazırlandık. Rakibin büyüğü küçüğü olmaz. Her maça nasıl 3 puan için çıkıyorsak Yimpaş Yozgatspor karşısına da 3 puan için çıkacağız'' dedi.

Hava şartlarından dolayı Yozgat'a maçtan bir gün önce gideceklerini ifade eden Yavuz, ''Takımımızda moral ve motivasyon üst seviyede. Hedefimize emin adımlarla yürümek ve bu yolda kazaya uğramamak için her türlü tedbiri aldık. Futbolcularımız sahaya çıkacak ve kendilerine yakışan futbolu sergileyecektir'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor