"Yattara'yı uyardım ama..."

Trabzonspor savunmasının başarılı isimlerinden Song, Eskişehirspor maçının ardından yaptığı açıklamada Yattara'nın penaltı atışında, takım arkadaşını uyardğını ancak Yattara'nın yine de kafasındakini yaparak penaltıyı kaçırdığını söyledi. Song sözlerini ş

"Yattara'yı uyardım ama..."

Trabzonspor savunmasının başarılı isimlerinden Song, Eskişehirspor maçının ardından yaptığı açıklamada Yattara'nın penaltı atışında, takım arkadaşını uyardğını ancak Yattara'nın yine de kafasındakini yaparak penaltıyı kaçırdığını söyledi.

Song sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben pozisyonun arkasındaydım ama Youla baktım ki kalecisiyle konuşup Yattara sağ tarafa atacak gibi bir işaret yaptı. Youla, Yattara'yı çok iyi tanıyordu. Ben de hemen Yattara'nın yanına gidip bunu söyledim ama maalesef Yattara yine sağ taraf attı ve kaleci kurtardı. Üçlü savunmaya geçmemizden memnun kaldım, çünkü teknik direktörümüz alınması gereken bir risk aldı ve golü atıp kazandık. Orta sahamızdan oldukça iyi bir yardım alıyoruz, Trabzonpsor'da ilk sezonum ve buraya imza attığımdan dolayı çok memnunum. Kaptanımız biz savunmacılara çok büyük katkı yapıyor, Selçuk ve Colman da bize büyük yardım sağlıyor. Biz takım arkadaşıysak birbirimize yardım etmeliyiz. Taraftarımıza teşekkür ediyorum, sezon başından beri 12. adam görevlerini hakkıyla yerine getirdiler. Sezonun ikinci yarısında onların istediğini tam anlamıyla yerine getirip, daha iyi neticeler alacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor