Yattara'yı tesislere sokmadılar!

Katar takımına imzası resmi işlemler nedeniyle bayram sonrasına kalan Gineli yıldız, sakatlığı nedeniyle tedavi için geldiği bordo mavili takımın tesislerine alınmayınca büyük bir hayal kırıklığı yaşadı!.. Transfer görüşmelerinin başladığı günden bugüne k

Yattara'yı tesislere sokmadılar!

Katar takımına imzası resmi işlemler nedeniyle bayram sonrasına kalan Gineli yıldız, sakatlığı nedeniyle tedavi için geldiği bordo mavili takımın tesislerine alınmayınca büyük bir hayal kırıklığı yaşadı!..

Transfer görüşmelerinin başladığı günden bugüne kadar Trabzonspor'un tesislerinde tedavisini sürdürmesine izin verilen Yattara'nın bugün tesislere alınmaması şaşkınlık yaratırken, yönetimin bu tutumunun nedeninin, Gineli yıldızın dün yaptığı açıklamalar olabileceği sanılıyor!..

Yattara, dün Lig TV mikrofonlarına yaptığı açıklamada, bordo mavili yönetimin kendisine verdiği bazı sözleri tutmadığını belirtimişti.

Kaynak: MARATON

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor