'Yattara'yı değil TS'yi konuşalım'

Trabzonspor Kulübü asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Yattara konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hacısalihoğlu, Yattara konusunda gerekli şeyleri söylediklerini belirterek, “Biz gereken açıklamayı yaptık. Bundan sonra konuşmak dedikodu olur. Herkes

'Yattara'yı değil TS'yi konuşalım'

Trabzonspor Kulübü asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Yattara konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hacısalihoğlu, Yattara konusunda gerekli şeyleri söylediklerini belirterek, “Biz gereken açıklamayı yaptık. Bundan sonra konuşmak dedikodu olur. Herkes her şeyi biliyor. Bu nedenle bu konuda spekülasyon yapmak, Trazonspor'u Yattara ile gündem getirmek bu takıma yarar değil ,zarar verir” dedi.

Önlerinde Konyaspor ve Galatasaray maçlarının olduğunu ifade den Hacısalihoğlu, “Herkesten ricam, Yattara'yı artık bir kenara bırakın. Trabzonspor zirvede, onunla ilgili olumlu eleştiriler yaparak, bu takıma nasıl katkı yapabiliriz, bunları düşünelim” diye konuştu.

Her transfer bedelinin ödenmeden bitmesinin kesin olmadığını kaydeden Hacısalihoğlu, şunları söyledi:
“Yattara'nın transferinin olmaması zayıf bir ihtimal. Şayet öyle bir olay gerçekleşirse durum değerlendirmesi yaparız. Trabzonsporun menfaatleri, prensipleri neyi gerektiriyorsa onu yaparız"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor