Yattara'ya Türkiye'den veto!

Trabzonspor'un efsane olan yabancı futbolcularından İbrahima Yattara'ya Türk kulübünden veto geldi. Trabzonspor'da oynadığı dönemde sempatikliği ve futboluyla taraftarın sevgilisi olan Gineli yıldız Göztepe'ye önerildi ancak reddedildi.Spor Toto 2. Lig ta

Yattara'ya Türkiye'den veto!

Trabzonspor'un efsane olan yabancı futbolcularından İbrahima Yattara'ya Türk kulübünden veto geldi. Trabzonspor'da oynadığı dönemde sempatikliği ve futboluyla taraftarın sevgilisi olan Gineli yıldız Göztepe'ye önerildi ancak reddedildi.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Göztepe'de Gineli yıldız Yattara'ya veto geldi. Menajerler, ülkemizde 8 sezon Trabzonspor, 1 sezon Mersin İdman Yurdu formalarını giyen ve Türk pasaportu bulunan 34 yaşındaki futbolcuyu teknik direktör Suat Kaya'ya önerdi.

Başkan Mehmet Sepil, "Geçmişi büyük sıkıntılarla dolu, 34 yaşına aşmış, alemci bir futbolcuyu transfer edemeyiz. Ayağına uzun süredir top değmemiş. Bizim yıldıza değil takım olmaya ihtiyacımız var" diyerek Yattara'yı reddetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor