Yattara'ya teklif yok

İspanyol Marca Gazetesi'nin ikinci kez ortaya attığı, Yattara'nın Real Madrid'e transfer olacağı yönündeki haberlere Trabzonspor Kulübü'nden tepki geldi. Kulüp Genel Sekreteri Hasan Yener, Yattara için kendilerine gelen herhangi bir teklif bulunmadığını b

Yattara'ya teklif yok

İspanyol Marca Gazetesi'nin ikinci kez ortaya attığı, Yattara'nın Real Madrid'e transfer olacağı yönündeki haberlere Trabzonspor Kulübü'nden tepki geldi.

Kulüp Genel Sekreteri Hasan Yener, Yattara için kendilerine gelen herhangi bir teklif bulunmadığını belirterek, "İspanyol gazetesi o haberinde, Real Madrid'in Yattara için Trabzonspor'a, 1.5 Milyon Euro bonservis bedeli vereceğini yazıyor. Bırakın bizim o fiyata Yattara'yı satmamızı, Real Madrid'in 1.5 Milyon Euro'ya futbolcu alması mümkün mü? Böyle bir saçmalık olamaz. Haberin bu yüzden, gayri ciddi olduğunu düşünüyorum" dedi.

Yener, Yattara'ya özel hayatı nedeniyle uyarı yapıldığı iddialarının da gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, "Yattara gözde ve gündemde olan bir futbolcu. O yüzden ismi sık sık telaffuz ediliyor. Ancak Yattara hakkında ortaya atılan, 'Gece gezmelerine çıktığı için uyarı aldı' haberleri gerçeği yansıtmıyor. Bunlar tamamen iyi giden Trabzonspor'a bir yerden çelme takmak için ortaya atılan iddialar. Futbolcumuzun izin gününde ne yaptığına karışmayız. Bizi özel hayatı değil, sahadaki performansı ilgilendirir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor