Yattara'ya teklif yağıyor

Yıldız oyuncuya son olarak Katar'dan transfer teklifi geldiği ve bu kulübün Yattara için adeta bir servet önerdiği ortaya çıktı!.. Lig TV muhabiri Can Karyağdı'nın haberine göre; Katar prensinin oğlunun sahibi olduğu bir Katar takımı Yattara için bordo ma

Yattara'ya teklif yağıyor
Yıldız oyuncuya son olarak Katar'dan transfer teklifi geldiği ve bu kulübün Yattara için adeta bir servet önerdiği ortaya çıktı!..

Lig TV muhabiri Can Karyağdı'nın haberine göre; Katar prensinin oğlunun sahibi olduğu bir Katar takımı Yattara için bordo mavili kulübe tam 8 milyon Euro bonservis ücreti önerdi!.. Ancak bu teklif Trabzonspor tarafından kabul görmezken, yönetimin 15 milyon Euro istediği öğrenildi.

Transferin son günü olan geçtiğimiz pazartesi gününe kadar Yattara için adeta Trabzonspor'un kapısında yatan Katarlı yetkililer, 10 milyon Euro'ya kadar çıkınca bordo mavili yönetim yumuşadı ve geçtiğimiz perşembe günü için Katar takımının yöneticilerine İstanbul'da randevu verdi. Ancak bu durum Başkan Sadri Şener'e bildirilince Şener'in bu transfere karşı çıktığı ve takımın ahengini bozmak istemediği için Katar takımını reddettiği ortaya çıktı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor