Yattara'ya teklif var mı?

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener,  Trabzonspor'un Gineli yıldızı İbrahim Yattara'nın, İspanya'nın dünyaca ünlü kulübü Real Madrid'in transfer listesinde olduğu haberi üzerine bir açıklama yaptı. SPEKÜLASYON OLABİLİRYener, haber61.net'e yaptığı açık

Yattara'ya teklif var mı?


Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener,  Trabzonspor'un Gineli yıldızı İbrahim Yattara'nın, İspanya'nın dünyaca ünlü kulübü Real Madrid'in transfer listesinde olduğu haberi üzerine bir açıklama yaptı.

SPEKÜLASYON OLABİLİR

Yener, haber61.net'e yaptığı açıklamada, kendilerinin Antalya kampında olduğunu belirterek, “Böyle bir teklif yapıldığı konusunda bir haberimiz yok. Sadece spekülasyon olduğunu tahmin ediyorum” dedi.

BURSASPOR'UN CEVABINI BEKLİYORUZ

Yusuf Şimşek konusunda Bursaspor'dan haber beklediklerini de ifade eden Yener, “Mali saymanımız Mahmut bey dün Yusuf'a ne kadar para vereceğimizi açıkladı.600-700 bin YTL fiyatı Bursaspor  kabul ederse, Yusuf transferi gerçekleşecek. Kabul etmese de bizim de yapacağımız çok şey yok ama inşallah olur” diye konuştu.

ANTALYA'DA İLK İDMAN BU AKŞAM

Antalya kampının bugün başlayacağını da kaydeden Yener, “Bu akşam ilk idmanımızı yapacağız. Ocak'ın 13'ine kadar buradayız, burada Antalyaspor ile kupa maçımız olacak, bunun dışında da turnuva maçlarımız var. İyi bir hazırlık dönemi geçirerek ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz” dedi. 

Daha önceki haber:

Yattara R. Madrid'in listesinde!

 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler