Yattara'ya eski hocasından övgü

Doğan, yaptığı açıklamada, Trabzonspor'da görev yaptığı dönemde, Yattara'nın takıma çok önemli katkılarının olduğunu belirtti. Yattara'nın 2004 yılında sezona çok iyi başladığını, hiçbir idmanı kaçırmadığını ve takımla çalışarak güçlendiğini ifade eden Do

Yattara'ya eski hocasından övgü

Doğan, yaptığı açıklamada, Trabzonspor'da görev yaptığı dönemde, Yattara'nın takıma çok önemli katkılarının olduğunu belirtti.
Yattara'nın 2004 yılında sezona çok iyi başladığını, hiçbir idmanı kaçırmadığını ve takımla çalışarak güçlendiğini ifade eden Doğan, ''Dinamo Kiev maçında sakatlanmasaydı, o performansı ile dünyanın en iyi futbolcuları arasında yerini alacaktı.

Ama yine de Yattara bazı problemlerini yok etsin, sadece Türkiye'nin değil, dünyanın yıldız oyuncularından biri olacaktır. Bazı çevresel etkiler onu rahat bırakmıyor'' diye konuştu.

Gineli oyuncunun çok iyi bir insan olduğunu vurgulayan Doğan, ''Yattara'nın inanılmaz insani özellikleri var. Bir şey söylendiği zaman onu anında algılıyor ve uyguluyor. Profesyonellik açısından bazı eksiklikleri var ama her geçen yıl bu eksikliklerini gideriyor'' diye konuştu.

Doğan, Yattara'nın futbol sevgisi açısından amatör bir ruha sahip olduğunu ve zevk alarak futbol oynadığını belirten Doğan, Gineli oyuncunun oynadığı bütün maçlarda etkili olabileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler