Yattara'nın yerine Isaac

Süper Ligi'in 5. haftasında Trabzonspor, sahasında bugün Antalyaspor'u ağırlıyor. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak mücadelede Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus'un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Kemal Yılmaz yapacak. Yattara'nı

Yattara'nın yerine Isaac

Süper Ligi'in 5. haftasında Trabzonspor, sahasında bugün Antalyaspor'u ağırlıyor. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak mücadelede Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus'un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Kemal Yılmaz yapacak.

Yattara'nın transfer haberiyle gündemi dolu olan Trabzonspor, bugün sahasında ağırlayacağı Antalyaspor'u mağlup ederek, ligde galibiyetler serisini başlatmak istiyor. 4 haftanın sonunda ligde 1 puanla 17. sırada bulunan konuk ekip Antalyaspor ise bu zorlu deplasmandan puan koparmak peşinde.

YATTARA YERİNE ISAAC

Bordo - mavili takımda Gineli futbolcu İbrahima Yattara'nın yokluğunda, sezon öncesi yaptığı tüm oyun planlarına veda eden teknik direktör Ersun Yanal, Nijeryalı futbolcu Isaac Promise'ye 11'de şans vermeyi düşünüyor. Yattara'nın yerine bu futbolcuya orta sahanın sağında görev vermeyi düşünen Yanal, ilerleyen haftalarda ise Isaac'e forvette Gökhan - Umut ikilisinden birinin yanında şans tanıyacak. Isaac ise görev verilen her yerde oynamaya hazır olduğunu söyledi. Ligde 4 haftanın sonunda 10 puanla 2. sırada bulunan Trabzonspor'da eksik ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR
Tolga
Tayfun
Song
Egemen
Cale
Hüseyin
Selçuk
Colman
Isaac
Gökhan
Umut Bulut

ANTALYASPOR
Fevzi
Uğur Kavuk
Dziewick
Bieniuk
Şenol Can
Sedat
Volkan
Ali Zitouni
Serge Pacome
Joseph
Ngwanya

STAT: Hüseyin Avni Aker
SAAT: 21:45
HAKEM: Fırat Aydınus

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor