Yattara'nın PlayStation hastalığı

Bir 'PlayStation' tutkunu olduğu bilinen Gineli'nin Belediyespor karşılaşmasından sonraki adresi de bu yöndeydi. Oyuna sonradan girip bir gol atıp bir de asist yapan yıldız futbolcu, soluğu yakın arkadaşının İstanbul Sefaköy'deki Mediso isimli İnternet Ca

Yattara'nın PlayStation hastalığı
Bir 'PlayStation' tutkunu olduğu bilinen Gineli'nin Belediyespor karşılaşmasından sonraki adresi de bu yöndeydi.

Oyuna sonradan girip bir gol atıp bir de asist yapan yıldız futbolcu, soluğu yakın arkadaşının İstanbul Sefaköy'deki Mediso isimli İnternet Cafesi'nde aldı. Trabzonspor eşofmanlarıyla ve şaşkın bakışlar altında cafeye giren Yattara, hemen oyunun başına oturdu, Trabzonspor'un olmadığı oyunda tercihi Galatasaray'ı seçti. Rakip olarak Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı seçen Yattara, hayranı olduğu Arda ile sanal alemde partner oldu, tüm oyunlardan zaferle ayrıldı!

Kendisini zaman zaman oyuna öyle kaptırdı ki, hakeme bile itiraz etti! Fırat Aydınus'un kararlarını beğenmeyen Trabzonsporlu futbolcunun, "Gerçekte de böyle hatalar yapıyor zaten” sözleri etrafındaki kalabalığı gülmekten kırdı geçirdi. Yaklaşık 2.5 saat kadar arkadaşının mekanında kalan Yattara, çıkışta da kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor