Yattara'nın korkuttuğu isim!

Genç solbek "Bir defans oyuncusu olarak en çok karşısında olmaktan çekindiğim isim Yattara'ydı. Ona karşı oynamak korkulu rüyaydı" ifadelerini kullandı. Çağlar, mevkiisinde en beğendiği isimlerin Roberto Carlos ve Hakan Balta olduğunu söyledi. HEDEFİM 4 B

Yattara'nın korkuttuğu isim!
Genç solbek "Bir defans oyuncusu olarak en çok karşısında olmaktan çekindiğim isim Yattara'ydı. Ona karşı oynamak korkulu rüyaydı" ifadelerini kullandı. Çağlar, mevkiisinde en beğendiği isimlerin Roberto Carlos ve Hakan Balta olduğunu söyledi.

HEDEFİM 4 BÜYÜKLER

Çağlar, Denizlispor'da oynamaktan mutlu olduğunu ancak kariyerini gelecek sezondan itibaren 4 Büyükler'de devam ettirmek istediğini belirtti. Genç futbolcu "Milli takıma yükseldim. Bu noktada kalıcı olmam için 4 Büyükler'den birine transfer olmalıyım" dedi. Çağlar, kazandığı parayı tutumlu olmayı beceremediği için babasına yolladığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor