Yattara'nın hayal kırıklığı

Trabzonspor tarihinin her daim hatırlanacak yabancı futbolcusu olan Yattara hayalini gerçekleştirememenin üzüntüsünü yaşıyor.Çalımları ve sempatik davranışlarıyla taraftarın sevgilisi olan Yattara Trabzonspor’da oynadığı yıllarda TC vatandaşı olmak için b

Yattara'nın hayal kırıklığı

Trabzonspor tarihinin her daim hatırlanacak yabancı futbolcusu olan Yattara hayalini gerçekleştirememenin üzüntüsünü yaşıyor.

Çalımları ve sempatik davranışlarıyla taraftarın sevgilisi olan Yattara Trabzonspor’da oynadığı yıllarda TC vatandaşı olmak için başvuru yapmıştı. Vatandaşlık hakkını aldıktan sonra hiç kullanamayan İbrahim Yattara Üçüncü "Boşuna vatandaşlık için uğraştım" dedi. Hayalinin Türk vatandaşı olarak Trabzonspor'da oynamak olduğunu belireten  Yattara " Bu hayalimi gerçekleştiremedim. Artık olursa Türkiye’de bir takımla gerçekleştirmek istiyorum. İnşallah bu hayalim gerçek olur ve futbola hayalimi gerçekleştirdikten sonra noktayı koyarım. " dedi.

 

 

ve vatandaşlık hakkını aldıktan sonra bu hakkını hiç kullanamayan İbrahim Yattara Üçüncü üzgün. “Boşuna vatandaş oldum” diyen Yattara” Trabzonspor’da bir Türk ve Trabzon vatandaşı olarak forma giymek isterdim. Bu hayalimi gerçekleştiremedim. Türkiye’de şimdi bir takımla gerçekleştirmek istiyorum. İnşallah bu hayalim gerçek olur ve futbola noktayı koyarım.

34 yaşında olan İbrahim Yattara Üçüncü takım arkadaşı hasan Üçüncü’nün soyadını almıştı. Gineli olan Yattara’nın ise 14 kardeşi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor