Yattara'dan Müjdeli Haber

Turkcell Süper Lig'de hafta sonu sahasında seyircisiz yapılacak maçta Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, teknik direktör Ziya Doğan, bu maçtan 3 puan alarak ilerleyen haftalara moralli girmek istediklerini söyledi.Doğan, LİG TV'de yaptı

Yattara'dan Müjdeli Haber

Turkcell Süper Lig'de hafta sonu sahasında seyircisiz yapılacak maçta Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, teknik direktör Ziya Doğan, bu maçtan 3 puan alarak ilerleyen haftalara moralli girmek istediklerini söyledi.


Doğan, LİG TV'de yaptığı açıklamada, Trabzonspor taraftarının son haftalarda takımına iyi destek verdiğini dile getirerek, “Taraftar bize pozitif enerji veriyordu. Takımı iyi destekliyordu. Son maçta birkaç taraftarın sahaya girmesi en üzüldüğüm konulardan biriydi. Son yaşanan olayları konuşmak istemiyorum. Seyirciden yoksun olarak bu maça çıkacağız. Seyircisiz futbol gerçekten zevk vermiyor” dedi.

30 kişilik kadrolarının bulunduğunu dile getiren Doğan, şöyle devam etti: “Birkaç oyuncuyu göndereceğiz, kadroyu 26-27'ye indireceğiz. Yattara'nın maça yetişme ihtimali çok yüksek. Ersen'in sakatlığı var. Risp, takımla çalışmalara başladı. Musa'nın sakatlığı uzadı. Tabii ki kadroları oluştururken bu tür sıkıntılar oluyor. Alternatifli kadromuz var ve muhakkak iyi bir 11 çıkaracağız. Üzüldüğümüz konu kaptan Hüseyin'in milli takımdan sakat dönmesi. Yarın ve ertesi gün durumunu değerlendireceğiz. İnşallah iyileşir.”

Doğan, Çaykur Rizespor maçının zor geçeceğine inandığını ifade ederek, “Ama Trabzonspor maçı kazanmak zorunda. Bu bilinçte oyuncular. Buradan 3 puan alarak önümüzdeki haftalara moralli girmek istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler