Yattara'dan mesaj var!

Futbol hayatını Belçika'nın üçüncü lig takımlarından La Louviere'de oyuncu-antrenör olarak sürdüren eski Trabzonsporlu İbrahim Yattara ileride Trabzonspor'a antrenör olarak dönmek istediğini söyledi. Yattara Beşiktaş'ı, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda eşl

Yattara'dan mesaj var!

Futbol hayatını Belçika'nın üçüncü lig takımlarından La Louviere'de oyuncu-antrenör olarak sürdüren eski Trabzonsporlu İbrahim Yattara ileride Trabzonspor'a antrenör olarak dönmek istediğini söyledi. Yattara Beşiktaş'ı, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda eşleştiği Club Brugge karşısında şanslı gördüğünü de söyledi.

12 Mart'ta Jan Breydel Stadı'nda oynanacak Club Brugge- Beşiktaş karşılaşmasını değerlendiren Yattara, "Beşiktaş eğer Liverpool karşısındaki futbolunu oynarsa Club Brugge'ü çok kolay eleyecektir" dedi.

Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımında 7 ay birlikte çalıştığı teknik direktörü Michel Preud'homme'u ve Club Brugge'ü yakından takip ettiğini belirten Yattara, "Club Brugge iyi takım. Genç ve enteresan oyuncuları var ama hem mücadele hem takım oyunu açısından Beşiktaş daha iyi. Siyah-beyazlılar, Club Brugge'den daha iyi oyunculara sahip. Beşiktaş'ın buradaki ilk maçta bir gol atması lazım. Eğer bunu başarırsa Türkiye'de kolay kolay turu kaybetmez" diye konuştu.

Yattara, Türk vatandaşı olduğunu hatırlatarak, Brugge karşısında Beşiktaş'ı desteklemek için tribünde olacağını kaydetti. Yattara, "Nerede bir Türk takımı varsa destekliyorum ama Trabzon'un yeri bambaşka. Orası benim evim. La Louviere'de oyuncu ve antrenör olarak başladım. İnşallah ileride Trabzonspor'a antrenör olarak dönerim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler