Yattara'dan Jaja'ya pazubandı!

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları nedeniyle salonda çalışan Onur katılmadı, Glowacki ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı.Son haftalarda sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Piotr Brozek

Yattara'dan Jaja'ya pazubandı!

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları nedeniyle salonda çalışan Onur katılmadı, Glowacki ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı.

Son haftalarda sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Piotr Brozek ise takımla birlikte çalışmalara başladı. Bu futbolcunun hafta sonundaki maçta takımdaki yerini alabileceği bildirildi.

Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda dar alanda pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Çift kale maçta futbolcuların oldukça istekli oldukları gözlenirken gol atan takımlarda büyük sevinç yaşandı.

Bu arada, Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımı ile gelecek sezon için anlaşan takım kaptanı İbrahima Yattara'nın, çift kale maçta sarı takımda oynayan takım arkadaşı Jaja'ya maç yeleği ile pazubandı yaparak taktığı gözlendi.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor