Yattara'da son durum!

Ankaragücü maçında sakatlanan Gineli oyuncudan sevindirici haber geldi. Dün MR'ı çekildi Süper Lig'deki ikinci maçından da galibiyetle ayrılan Trabzonspor'a, Ankaragücü deplasmanında rakibinin ayağına takılarak sakatlanan ve oyundan çıkmak zorunda kalan İ

Yattara'da son durum!

Ankaragücü maçında sakatlanan Gineli oyuncudan sevindirici haber geldi.

Dün MR'ı çekildi
Süper Lig'deki ikinci maçından da galibiyetle ayrılan Trabzonspor'a, Ankaragücü deplasmanında rakibinin ayağına takılarak sakatlanan ve oyundan çıkmak zorunda kalan İbrahima Yattara'dan sevindirici haber geldi. Ankara 19 Mayıs Stadı'ndaki suni çimde yapılan maçta rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrası sol ayak bileğini yere ters basan Yattara'nın, dün Trabzon'da MR'ı çekildi. MR sonrası yapılan açıklamada, Gineli futbolcunun Beşiktaş karşısında sahada olacağı ifade edildi.

'Durumu ciddi değil'
Ayak bileğinde ödem tespit edilen yıldız futbolcunun sakatlığı ile ilgili açıklama yapan Kulüp Doktoru Hakan Ayaz, Yattara'nın durumunun ciddi olmadığını söyledi. Ayaz, “Tedavisini büyük bir yoğunlukla sürdürüyoruz. Beşiktaş maçına yetiştirmeye çalışacağız. Büyük ihtimalle de sahada olacak” açıklamasını yaptı. Bordo-Mavili takımda teknik heyet ve taraftarları sevindiren bu haber sonrası yıldız oyuncu, hastane çıkışında iki kişinin yardımıyla aracına kadar yürümeyi başardı.

Gündemde zemin var
Ancak karşılama sonrası ve öncesi çok konuşulan 19 Mayıs Stadı'nın suni çimi, gündemdeki yerini korudu. Yattara'nın sakatlanmasında suni çimin de önemli faktörlerden biri olduğu belirtildi. Trabzonspor Yönetimi'nden konuyla ilgili bir açıklama yapılmazken, 2-1 kazanılan Ankaragücü mücadelesinin ardından Egemen, sentetik çimin kendilerini zorladığını ifade etti.

Egemen, “İdmanlarımızı da suni çimde yapmamıza rağmen, bu duruma alışık olmamamız bizi epey zorladı” dedi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler